Ons bedrijf

30 jaar geleden gestart.

 

M&C is opgericht in 1991 met als eerste activiteit: billboard advertising.

 

Na enkele jaren ervaring en de aanschaf van materieel heeft dit familiebedrijf zich nader gespecialiseerd in het verhuren van vrachtwagens en bestelwagens-hoogwerkers.

 

Vandaag de dag telt M&C Service tien prima medewerkers en biedt het op deze twee gebieden kwaliteitsvolle service.

 Publiciteitsborden en affichage

Merchtem

 

In 1989 lanceerde Christian Guillemin zich als ondernemer in reclamedisplays waarin hij alle expertise opbouwde.

Sindsdien werkt M&C service samen met de grootsten op dit gebied, namelijk:

 

 

  • Belgium Poster
  • JC Decaux
  • Clear Channel

Verhuur van hoogtewerker op bestelwagen

Merchtem

 

 

In 2008 heeft M&C Service een verhuurservice ontwikkeld. Momenteel biedt dit klein bedrijf vrachtwagens en bestelwagens met hoogwerker aan, gekenmerkt door full service en betrouwbaarheid en zeer gewaardeerd door het loyale cliënteel.

Reinig en desinfecteer uw afvalcontainer

Merchtem

 

 

Het bedrijf M&C Services, gevestigd in Merchtem, reist heel België door om uw afvalcontainer te reinigen en te desinfecteren. Het gepatenteerde en gecertificeerde reinigingssysteem wast en desinfecteert uw 120 tot 1100 liter containers onder hoge druk en hoge temperatuur in een luchtdichte container. Het proces duurt slechts een minuut. Er zijn veel goede redenen om gebruik te maken van de diensten van M&C Services:

Het doel? Een unieke service aan te bieden in België! U hoeft uw handen niet vuil te maken met handmatige reiniging van uw (afval)containers en maak plaats voor een snelle en ecologische service om alle bacteriën, vuil en geurtjes uit uw bakken te verwijderen.

reserveer nu bij M&C Services

0475 23 84 84